Enbition helpt ambitieuze start-ups, scale-ups, MKB-ers en stichtingen te groeien.

Waarom? Omdat wij geloven dat je maximale groei behaalt als je je geen zorgen hoeft te maken over ondersteunende processen. Deze processen zijn cruciaal voor het behalen van je doelen, maar ontnemen je tijd en aandacht om je maximale groei te behalen en te focussen op je core business.

Phenix Capital Group

Phenix Capital Group helpt grote pensioenfondsen, verzekeraars en banken om wereldwijd een positieve invloed uit te oefenen met hun beleggingen. Dirk Meuleman (CEO van Phenix Capital Group) heeft een duidelijke ambitie: "Het is onze ambitie om het financieringsgat van de Sustainable Development Goals te helpen dichten. Wij proberen de 300 wereldwijd grootste beleggers 5% van hun vermogen te laten investeren in deze SDG's."

Dirk Meuleman is CEO bij Phenix Capital Group

Dirk kende Tjitze al een tijd en hij heeft Phenix geholpen met de inrichting van Exact. “De samenwerking verliep erg soepel en dat gaf mij het vertrouwen om meer uit handen te geven. Daarom heb ik nu ook onze financiële administratie bij jullie neergelegd en zijn we samen gestart met het inrichten van een nieuw HR-systeem.”

Wat het hem heeft opgeleverd? “De goede cashflow planning die we begin dit jaar hebben opgezet, is tijdens de coronacrisis al ontzettend waardevol geweest. Daarnaast nemen jullie veel uit handen, waardoor ik meer tijd over heb voor andere zaken. Daar was ik echt naar op zoek. Het inrichten van Exact bijvoorbeeld gaat veel sneller en beter omdat jullie het volledig op kunnen pakken.”