Wij zijn Robert, Tjitze en Levi,de oprichters van Enbition.

We startten onze carrière als accountant, boekhouder en bedrijfskundige en ontdekten door de jaren heen onze drang om te ondernemen.

Terug naar onze roots

Verschillende ondernemingen vloeiden hieruit voort, sommigen succesvol en bij andere leerden we op de (financieel) harde manier dat we het anders hadden moeten doen. Uiteindelijk komen we terug bij onze roots. Wij zijn ondernemers met een grote voorliefde voor cijfers en procesverbetering. Daar herken jij je misschien minder in, want van die cijfers en het papierwerk wordt namelijk niet iedereen zo blij als wij. Toch?!

Het zijn juist die cijfers waar wij kansen en groeipotentie zien. Maar als alleen daar ons vuurtje harder van ging branden waren we wel boekhouder of accountant gebleven. Wij werken anders, met de manieren die zich in onze eigen ondernemingen bewezen hebben. We weten waar we over praten en adviseren jou over wat je wel en vooral niet moet doen voor de groei van je bedrijf. We denken met je mee en geven hier en daar wat advies waar je niet op zit te wachten. Van ondernemer tot ondernemer.

Bekijk onze vacatures!

Robert

“Een ambitieuze ondernemer die iets voor elkaar kan boksen wat ik niet kan, daar gaat mijn vuurtje echt van branden! Ik hou ervan om hen te helpen met hun potentiële succes."

Levi

“Ik vind het te gek om helemaal ondergedompeld te worden in de wereld van de ondernemer. Ik leer er veel van en kan daardoor mijn eigen kennis ook beter implementeren in de onderneming.”

Tjitze

“Voor mij is ons werk één grote puzzel. Ik analyseer hoe ik eerder opgedane kennis en succesverhalen kan toepassen bij nieuwe klanten.