Over Enbition

Enbition werd in 2020 opgericht door Robert en Tjitze: een gedreven boekhouder en een doortastende bedrijfskundige met een drang om te ondernemen. “Want als alleen van cijfers ons vuurtje harder gaat branden, waren we wel boekhouder of accountant gebleven. Wij werken anders, met de manieren die zich in onze eigen ondernemingen bewezen hebben. We weten waar we over praten en adviseren ondernemers over de stappen die nodig zijn voor bedrijfsgroei.”. Inmiddels heeft Enbition een groot netwerk aan tevreden klanten opgebouwd en kunnen we met trots zeggen: We enable your ambition!

Team Enbition

Binnen het team van Enbition werken mensen met diverse achtergronden in accountancy, controlling en/of bedrijfskunde. Het kantoor in The Hague Tech past bij onze dynamiek en plaatst ons midden tussen vele jonge ondernemers. Een centrale en inspirerende werkplek! We groeien snel en hebben ook veel doorgroeikansen, we coachen je graag naar de mogelijkheid om ook je eigen onderneming te starten!

Werken bij Enbition

Bij ons draait het werk nooit enkel en alleen om cijfers die kloppen. Jij houdt het overzicht en zorgt natuurlijk dat alles op rolletjes loopt voor de klant. Voor al kun je dankzij de wekelijks bijgewerkte cijfers scherp anticiperen op ontwikkelingen. Zo denk je echt actief mee met de klant en geeft zelfs advies op momenten dat er niet om wordt gevraagd.

Openstaande vacatures