Waarom Enbition?

Maak het mogelijk voor jouw portfolio bedrijven om hun finance team op een effectieve manier op te bouwen en te schalen en tegelijkertijd real-time inzicht te hebben in hoe de business ontwikkelt.

Onze oplossing

Als Enbition bieden wij een volledige gemanaged financiële oplossing die bedrijven een grotere mate van financieel inzicht en controle bied.
Vanaf het basisniveau van boekhouding en control tot aan risk-management en rapportage, Enbition draagt zorg voor de bemanning, processen en technologie die nodig is om alle financiële noden te voorzien.

Wij ondersteunen onze klanten in de management besluiten door het bieden van betrouwbare back-office processen, essentiële financiële informatie en meer operationele schaalbaarheid. Tegelijkertijd verminderen wij de tijd van het management die besteed moet worden aan het managen van het finance team.

Met onze cloud gebaseerde set-up van de best beschikbare software en een toegewijd team van ervaren finance professionals verzorgen wij alle activiteiten die nodig zijn om een bedrijf in zijn financiële behoeftes te voorzien.

Ben jij een (angel) investeerder?

Ben jij op zoek naar meer (financiële) grip op jouw portfolio bedrijven en denk je hierbij niet aan nog meer excelsheets?

Dan hebben wij een oplossing voor jou.
Als Enbition ondersteunen wij investeerders en hun bedrijven om hun finance team op een effectieve manier op te bouwen en te schalen en tegelijkertijd real-time inzicht te hebben in hoe de business zich ontwikkelt.

Onze voordelen voor jou

  • Gekoppelde data - Geen excel sheets met verspreide data. Wij bieden een finance portaal waar alle relevante informatie beschikbaar is in 1 klik.
  • Processen & Control - Wij implementeren “next-practices” processen welke resulteren in maximale efficiëntie, transparantie en schaalbaarheid.
  • De juiste mensen - We zorgen voor de juiste mensen die bedreven zijn in finance en administratieve processen.
  • Tijdsbesparing - We ontlasten het management van het bedrijf zodat zij zich kunnen focussen op de strategische doelstellingen en activiteiten van het bedrijf.
  • Financiële transparantie - Door onze uitgebreide en real-time rapportages maken wij het mogelijk om besluiten te maken op basis van een helder beeld van de financiële werkelijkheid.
  • Klaar voor groei - Ben jij klaar voor een toekomst waarin jouw finance team niet langer een bottleneck is in de groei, maar deze juiste mede mogelijk maakt?