Na jarenlang betrokken te zijn geweest bij verschillende start-ups en scale-ups is er één ding wat er telkens weer terugkwam; gebrek aan tijd! Zodra je onderneming begint te groeien en de eerste tekenen van succes zichtbaar worden, zijn de administratie en ondersteunende processen het eerste slachtoffer van dit succes! En dit terwijl deze essentieel zijn om weer verder te kunnen groeien.

Vanuit die ervaring ontwikkelden wij het administratieve stappenplan waarmee we andere ondernemers ondersteunen in een fundamenteel belangrijk onderdeel van een startup: de backbone van je organisatie!

De scan

Voordat we een traject starten met een nieuwe klant, voeren we eerst een scan uit. We komen een dag naar je bedrijf om een zo goed mogelijk beeld van je business te krijgen. We spreken met relevante personen, kijken hoe jouw processen zijn georganiseerd, welke mate van automatisering je al hebt toegepast en welke zaken écht belangrijk zijn voor jouw business!

Het advies

Na de scan geven we je een uitgebreid advies over welke processen en procedures beter en sneller kunnen. En als je wilt, voeren we dit advies ook voor je uit. Waarom? Een advies schrijven is één ding, maar de adviezen vervolgens uitrollen binnen je bedrijf is een project op zich. En daar heb jij gewoonweg geen tijd voor. Handig dus voor jou, want aan het einde van de rit heb jij een efficiënter georganiseerde administratie. Maar ook handig voor ons, want wij kunnen je in het vervolgtraject efficiënter (én goedkoper!) ondersteunen.

Het vervolg

Je administratie staat nu als een huis, maar dan komt het échte werk. Het werk dat dagelijks, maandelijks en jaarlijks terugkomt. Dit kun je zelf doen. Daar heb je wellicht ook al ervaring mee, maar jij hebt andere taken om je op te richten, toch?! En dat is waar wij in beeld komen. Wij worden jouw ‘medewerker’ die ervoor zorgt dat jij altijd alles op orde hebt. We komen deels bij jou op kantoor werken, deels op afstand. We zorgen dat alle cijfers in een dashboard inzichtelijk zijn, qua capaciteit kunnen we altijd met je mee schalen, we bewaken het proces en leggen je af en toe wat adviezen en nieuwe ideeën voor. Nice toch?!

Dus! Heb jij geen zin meer in de stress die administratie met zich meebrengt, heb je geen zicht meer op al je kosten of ben je het helemaal beu dat je duizenden euro’s moet betalen aan een accountant die je verder nooit ziet of spreekt? Laten we dan eens een kop koffie doen.