Zoals je wellicht al op onze website gelezen hebt, zijn wij Enbition! But let’s get human! We vinden het wel zo netjes om onszelf even persoonlijk voor te stellen.

We willen jou uitgebreid vertellen over onze diensten en wat we precies doen, maar eerlijk is eerlijk… mensen doen business met mensen. Daarom geven we je in dit blog een kleine sneakpeak in het team, zodat we elkaar al wat beter leren kennen. Alhoewel, je leert ons kennen… als we jou willen leren kennen moet je toch echt even op die contact knop onderaan dit blog klikken!

Levi

Als je het over stereotypes in de controlling hebt, dan moet je niet bij Levi zijn. Deze muziekmakende jonge hond is niet gebaat bij ‘the old fashioned ways’ binnen de controlling. Hij heeft een sterke ondernemersgeest en kan zijn persoonlijke benadering fantastisch combineren met de cijfers op zijn scherm.

Leeftijd: 29
Fun fact: Hij volgde naast een master control in Nederland ook een muziekopleiding in Engeland.
Kracht: Hij verplaatst zich eenvoudig in de ondernemer en heeft een sterk cijfermatig inzicht.

Robert

Robert is een echte ondernemer. Met zijn jarenlange ervaring in boekhouding, consultancy en software kijkt hij met een brede scope naar je onderneming. Hij floreert als hij samenwerkt met ondernemers die hun passie uitleven.

Leeftijd: 54
Fun fact: Robert is letterlijk en figuurlijk één van de grootste ondernemers die je ooit tegen zult komen. Niet alleen door zijn lengte van meer dan 2 meter, maar ook door zijn jarenlange ervaring.
Kracht: Hij mailt je ‘s-ochtends voordat jij op kantoor bent al met een top idee voor je business.

Tjitze

Supply chain management, beleidsadviseur, projectmanager, implementatie consultant, management consultant, business developer… is er iets waar Tjitze geen ervaring in heeft opgedaan? Hij heeft al veel projecten op poten gezet wat betreft procesverbetering en daar excelleert hij altijd in.

Leeftijd: 37
Fun fact: Stilzitten is iets wat Tjitze niet goed kan. Ook in zijn vrije tijd is hij altijd bezig. Is hij niet aan het klussen dan speelt hij gitaar of is hij aan het sporten.
Kracht: Tjitze neemt geen blad voor de mond, hij ziet binnen no-time waar de verbeterslagen liggen en duikt er direct bovenop.

We houden het hier even bij, want over onszelf praten kunnen we altijd later nog. Wij zijn vooral benieuwd naar jou! Stel jezelf gerust aan ons voor en nodig ons uit voor een kop koffie. Wij nemen iets lekkers mee!